inn-main

Efterårsbuffet

September – oktober – november 2017

Kød
Urtebraiseret bryst af kylling supreme og
Rosastegt kalvetykstegsfilet fra Himmerland

Kolde salater
Sprøde salater, krydderurter, croutoner og senneps vinaigrette
Tomatsalat a la Caprese m. mozzarella og pesto
Cold slaw – spidskål, blomkål, Broccoli og cremet dressing
Kold Bearnaise-cremé

Det varme & sauce
Små ristede kartofler m. havsalt.
Grillet grønt – sæsonens udvalg

Cremet Madagaskar-pebersauce.

Tilvalg

Starter/eller som en del af buffeten.

Lakserilette m. sprøde ærteskud og lime.
Kr. 55 pr. kuvert
Lyngrillet tun m. salat af wakame tang , agurk og miso aioli
kr. 55 pr. kuvert
Tigerrejer m. relish af grillet peberfrugt, tomat, chili, parmesan
kr. 55 pr. kuvert
Tapasfade – serranoskinke, tre slags salami, pate
romescosauce, pesto, aioli, marineret oliven, semi-dried
tomater og cornichoner
kr. 65 pr. kuvert

Sødt og ost
Fransk chokoladekage
”Gateau Marcel”,
serveres m. Vaniljeis kr. 55,- pr. kuvert

Hvid chokolademousse på mazarinbund
serveres m. hindbærsorbet. kr. 55,- pr. kuvert

3 gode oste m. syltede valnødder og hjemmelavet chutney
kr. 55,- pr. kuvert.

kr. 180 pr. kuvert.
+starter eller sødt
kr. 229 pr. kuvert
+ starter og sødt
kr. 265 pr. kuvert

(min. 15 kuverter)

Ændringer til menu

Har du ønsker til ændringer
i menu giv os en mail på
info@slagterstigogco.dk