For mange år siden på Møn …

Der var engang. Sådan begynder ethvert eventyr. Det her tager sin begyndelse i Stege på Møn, hvor Stigs Slagterforretning blev grundlagt tilbage i 1979. Drevet af kærlighed til godt håndværk og gode råvarer blev butikken snart en lokalt tilløbsstykke, og der blev langet flere og flere hjemmelavede pølser, gode steaks og saftigt fjerkræ over disken.

Karin og Stig
I mange år havde slagtermesteren Stig og hans hustru Karin altså rigeligt at se til, men i 2002 skulle der ske noget nyt. Den gamle slagterforretning på hovedstrøget blev nænsomt renoveret og udvidet med blandt andet en restaurant, hvor godtfolk i ro og mag kunne nyde butikkens lækre kød serveret med Karins hjemmelavede salater, kartofler og saucer.

Det smager af mere, sagde folk
Støberiet, som stedet bliver kaldt, fordi der i gamle dage lå et jernstøberi på grunden, blev så populært, at slagtermesterens søn blev inspireret og besluttede at åbne et nyt spisested i Køge: restaurant Slagter Stig & Co. Restauranten i Køge drives med samme kærlighed til godt håndværk og gode råvarer som den gamle slagterforretning.