inn-main

Selskaber i restauranten

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak om muligheder og ønsker for netop dit selskab eller arrangement. Erfaringsmæssigt ved vi, at dit arrangement – og de øvrige gæsters oplevelse af besøget i restauranten – afhænger af gensidig god forberedelse og timing. Vi tilbyder derfor særlige menuer til selskaber.

Vi anbefaler selskaber på 10 personer og derover at forudbestille fra vores selskabsmenuer. Det er selvfølgelig muligt for selskaber på 10 personer og derover at vælge kød i disk – så anbefaler vi at i væger side order menu se selskabsmenuer.

Selskaber brunch og frokost – kontakt os 56654809 eller skriv en mail til info@slagterstigogco.dk
Se aften selskabsmenuer klik her

Selskabsmenuer skal forudbestilles senest to dage før. Side order menu kan bestilles på dagen ring til os.

Serveringafgift
Dåbskage, bryllupskage o.l. Serveringsafgift kr. 20 pr. kuvert
Vin o.l. Proppenge kr. 200 pr. fl.

Medbring kun mad eller mad eller vin efter forudgående skriftlig aftale. Vi kan ikke tilbyde at opbevare medbragte kager, mad, drikkevarer o.l.

Betingelser

Eventuelle bordkort, pynt o.l. sørger du selv for. Du kan ikke påregne, at dit bord er til rådighed førend tidspunktet for reservationen.

Din standard-reservation gælder i 180 minutter alle ugens åbningsdage. Ønsker du at dit arrangement skal strække sig længere end 180 minutter, opkræves et gebyr på kr. 40 pr. kuvert. Dette gebyr opkræves KUN i forbindelse med bruncharrangementer helligdage, lørdage og søndage med ankomst i peioden mellem kl. 10.00 og 11.30.

Depositum
Der kan forekomme depositum ved større arrangementer.

Svarfrist, ændringer og afbestilling
Der afregnes for det antal kuverter, der er bestilt. Vi anbefaler, at du i din indbydelse sætter en s.u. frist senest 14 dage før arrangementets afholdelse. Umiddelbart efter fristens udløb kontakter du os med henblik på at tilrette din reservation. Ændringer i antal personer kan foretages uden beregning indtil 4 dage før. Herefter afregnes antallet af kuverter til fuld pris, dette gælder alle ændringer.

Slutafregning
Der udstedes én samlet regning til selskabet, dette gælder såvel mad som drikkevarer og uanset selskabets størrelse (kuverter). Det er IKKE muligt at afregne individuelt. Slutafregning skal ske ved arrangementets afslutning. Underskriver af kontrakt i forbindelse med reservation, eller vedkommende som har foretaget bookingen, hæfter for hele regningen.

Kontakt os for eventuelle yderligere spørgsmål via e-mail booking@slagterstigogco.dk