Take Away i Køge - Slagter Stig & Co - gør det nemt for dig

Take Away i Køge

Til stranden, grillen eller middagsbordet – ring 5665 4809

Lækre tapas til stranden? Velhængt oksekød til grillen? Eller bare et godt aftensmåltid til hele familien, når du ikke selv orker at lave mad? Hos Slagter Stig & Co. kan du få det hele – og vi går ikke på kompromis med hverken smag eller tilberedning. Du vælger bare frit fra menuen, ringer og bestiller, og så står lækkerierne klar, når du kommer.

Take away med god samvittighed

Hos os kan du bestille take away uden at skulle have dårlig samvittighed. Vores kød og råvarer er ikke kun smagsfulde, men også sunde og nærende. Derfor er take away fra Slagter Stig et godt alternativ til at stå derhjemme og kokkerere, hvilket der ikke altid er tid til i en travl hverdag. Vi sørger for, at du og din familie får et godt og hjemmelavet måltid – og man kan jo godt kalde det “hjemmelavet”, selvom det ikke er lavet hjemme hos dig.

Mad i det fri

Ligeledes kan vores take away tages med ud i det danske land – på stranden eller i parken. Den hyggelige frokost i det fri med vennerne eller familien behøver ikke bestå af kedeligt toastbrød med ost og skinke. Hos os kan du få et lækkert fuldendt måltid, som er let anrettet, så det uden problemer kan nydes ude. Hvis vejret er godt, og du sørger for det gode selskab, så sørger vi for resten.

Ring 5665 4809 og bestil din Take Away

Hvis vi ikke tager telefonen, er det fordi, vi har travlt i restauranten.
Prøv igen lidt senere – vi vil meget gerne lave din mad til dig.